Uncategorized

Plasa plisse

Prezentare plasa plisse

Plasa plisse

Plasa de tantari plisse este o alternativa moderna la plasele clasice, pe balamale.Plase plisse ofera o fiablitate sporita si o rezistenta in timp net superioara datorita sitei presata la termperaturi inalte si a sistemului de ate laterale, acest sistem permitand un numar de peste 5000 de inchideri si deschideri.Acest model de plasa de tantari nu se demonteaza iarna si nu necesita spalarea, sita fiind special conceputa sa reziste in conditii vitrege de folosire.

Plasa tantari plisse fereastra

Plasa de tantari plisse pentru fereastra

Desi a fost conceput initial ca un produs pentru usi, plasa plisse este un accesoriu ce completementeaza perfect si o fereastra.Neavand balamale ce se pot inmuia in timp sau crapa, fiabilitatea plasei plisse asigura o durata de folosire de minim 5 ani.Victoria Shades recomanda actionarea laterala chiar si pentru plasele plisse de fereastra, intrucat la folosirea actionarii verticale tensiunea din ate va scadea treptat in timp, iar ca urmare plasa nu va mai putea fi ridicata sau lasata intr-o pozitie intermediara.

Plasa plisse usa

Plasa plisse usa

Plasa de tantari plisse a fost conceputa special pentru usi, aceasta neavand neajunsurile plasei de tantari pe balamale sau glisante.Plasele pe balamale au fost un produs fiabil insa cautarea celui mai mic pret a dus in timp la subtierea profilelor din aluminiu si la modificarea compozitiei materialului din care sunt facute accesoriile din plastic.Astfel, de cele mai multe ori, profilele se curbeaza foarte usor iar mecanismul de inchidere al plasei (clipsul) se inmoaie iar plasa nu mai sta inchisa.
Plasa plisse cu actionare laterala ofera o durabilitate sporita si un aspect deosebit, oferindu-va astfel un motiv in plus de bucurie ca sunteti acasa.

Plasa plisse balcon

Plasa plisse balcon deschis

Daca ati intrat de curand intr-un bloc nou construit, ati observat probabil ca balcoanele nu se mai inchid cu tamplaria clasica din pvc, asta oferind o provocare suplimentara pentru protectia impotriva tantarilor.Noi va propunem o solutie placuta din punct de vedere vizual oferindu-va totodata si confortul pe care il meritati.

Plasa plisse poate fi folosita la lungimi de pana la 6m si la inaltimi de pana la 3m, garantand astfel ca indiferent de dimensiunile balconului dumneavoastra, familia dumneavoastra va fi protejata de musafirii nepoftiti.

Plasa plisse terasa

Plasa plisse terasa

Am ales ca imagine de prezentare a acestei situatii o plasa cu lungimea de 6m si inaltimea de 2.8m ce a fost montata in 2018, reprezentand primul nostru proiect de acest tip cu plasa plisse.Proprietara acestei frumoase case nu reusea sa gaseasca o solutie pentru a-si proteja bebelusul de tantari si a fost extrem de fericita ca am reusit s-o ajutam, cu o plasa insecte in 4 canate.

Aceasta poveste si aceasta imagine sunt perfect reprezentative pentru beneficiile acestui model de plasa tantari intrucat modelul de plasa glisanta ar fi avut mereu un panou fix ce ar fi obstructionat trecerea prin acel spatiu si ar fi stricat aceasta frumoasa priveliste.

 
Rulou exterior cu plasa plisse

Rulouri exterioare cu plasa plisse

La final am ales sa ilustram doua produse pe care noi le consideram a fi complementare si anume rulourile exterioare din aluminiu si plasa de tantari plisse.Beneficiile rulourilor exterioare sunt binecunoscute, iar combinatia cu plasa plisse ofera un aspect deosebit si protectie impotriva tantarilor pentru locuinta dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii legate de plasa de tantari plisse sau pentru o plasa tantari pret, va invitam sa accesati urmatorul link plase plisse