Despre noi

        Victoria Shades a fost formata de oameni tineri, cu experienta in domeniu dar care isi doresc un nou mod de a gandi si de a opera o companie, formand astfel confort, acasa. Imbinam experienta de peste 10 ani cu deschiderea spre nou si ne propunem sa invatam din fiecare interactiune cu un client.

        Ne tratam colegii si clientii cu respect si profesionalism astfel incat sa imbinam utilul cu placutul si garantam ca fiecare proiect, indiferent de cat de mare sau mic este, va beneficia de intreaga noastra atentie.

        Obiectul nostru de activitate este compus din sisteme de umbrire si inchidere de spatii pentru interior, exterior atat pentru spatii rezidentiale, cat si pentru spatii industriale.

        Din portofoliul nostru fac parte urmatoarele produse:

– rulouri exterioare

– plase tantari rulou si plase tantari plisse

– usi garaj rulou si usi garaj sectionale

– rulouri transparente

– tamplarie pvc si tamplarie aluminiu

– inchidere balcon

– pergole si marchize

        Victoria Shades ofera servicii complete pentru fiecare comanda incepand cu prima discutie telefonica sau prin e-mail, continuand cu masuratoarea si oferirea solutiei tehnice adecvate precum si montajul produselor.

        Suntem mereu orientati catre viitor si inovatii si ne propunem sa descoperim impreuna noi modalitati de a avea  confort, acasa.