Uncategorized

Beneficiile rulourilor exterioare

blog6.jpg
Rulourile exterioare Victoria sunt sunt un produs complementar unei tamplarii de calitate. Acestea au multiple beneficii pentru locuinta dumneavoastra. Vom incerca sa va detaliem cateva beneficii pe care le consideram importante:
  • Primul si cel mai cunoscut beneficiu al rulourilor exterioare este confortul adus prin protejarea de lumina solara. Odihna devine din ce in ce mai importanta in scurtele perioade de timp pe care le petrecem acasa. Rulourile ne permit sa lenevim putin dimineata pentru a ne putea trezi plini de energie pentru o noua zi incarcata.
  • Rulourile exterioare din aluminiu ne protejeaza de asemenea locuinta atunci cand suntem plecati la serviciu sau in vacanta.Victoria Shades recomanda intotdeauna instalarea unui sistem de antiefractie pentru a preveni accesul neautorizat in locuinta dumneavoastra.
  • Confortul termic este un alt beneficiu major al rulourilor.In sezonul cald, unde termperaturile mari creaza disconfort major, rulourile exterioare sunt un produs ce ar trebui sa fie considerat complementar sistemelor de aer conditionat.De asemenea, tinand cont de costurile ridicate ale incalzirii, rulourile asigura o izolare mai buna a camerei, ajutandu-va sa evitati piederile de caldura.Un studiu efectuat in Germina de catre institutul Rosenheim dovedeste ca rulourile exterioare instalate corect reduc cu peste 30% pierderile de caldura.Indiferent de anotimp, rulourile exterioare va permit sa va bucurati de timpul petrecut acasa.
  • Izolatia fonica este un aspect extrem de important al rulourilor.Poluare fonica este una dintre problemele cu care ne confruntam toti zi de zi.De aceea, acordam o importanta deosebita acestei caracteristici a rulourilor exterioare.Sistemul Victoria Shades ofera o reducere a zgomotului din exteriorul locuintei dumneavoastra cu pana la 10dB.
  • Pentru informatii suplimentare despre rulourile exterioare si alte produse, va invitam sa folositi pagina de contact.