Uncategorized

Tipuri de montaj rulouri exterioare

Rulou Explodat

Desi rulourile exterioare ofera multiple beneficii indiferent de situatia de montaj asa cum am descris intr-un articol anterior exista trei situatii distincte care pot creste protectia termica oferita de rulourile exterioare Victoria Shades, pe care le vom descrie mai jos.

Sectiune_rulou1

Prima situatie si cea mai des intalnita este atunci cand ruloul exterior este instalat aplicat pe rama ferestrei existente, sub termosistem.

Acest tip de instalare ofera intreaga gama de beneficii a rulourilor exterioare pornind de la protectia termica, umbra si eventual posibilitatea de a echipa ruloul cu un sistem antiefractie. Ruloul poate fi actionat atat manual, cu snur, cat si electric cu intrerupator, telecomanda sau aplicatie pe telefon.

Cea de-a doua situatie de montaj ar fi cea in care cutia ruloului exterior, cea in care se strang lamelele umplute cu spuma poliuretanica, va veni pozitionata direct deasupra tamplariei, la fata zidului, sub termosistem.Aceasta situatie de montaj pentru rulou exterior Victoria ne permite configurarea ruloului exterior cu plasa insecte si sistem de antiefractie insa ne restrictioneaza tipul de actionare pe care il putem alege, in functie de grosimea zidului.De cele mai multe ori, este necesar ca actionarea ruloului sa fie electrica.

Beneficiul acestui tip de montaj este ca ruloul nu va obtura partial fereastra, permitand astfel patrunderea luminii pe intreaga suprafata a sticlei.

Sectiune Rulou 2
sectiune rulou3
Cea de-a treia situatie de montaj este aceea cand ruloul se monteaza cu cutia deasupra ferestrei, peste termosistem. Aceasta varianta de instalare este varianta cea mai dificila de instalare si aduce cu sine cateva limitari: imposibilitatea de a avea plasa incorporata, actionarea poate fi facuta doar electrica, iar in functie de grosimea termositemului este posibil ca instalarea sa nu poata fi efectuata. Aceasta varianta de instalare poate fi executata doar in cazuri specifice si presupune de cele mai multe ori decuparea termosistemului pentru a putea ajunge la situatia a doua de instalare.

Pentru mai multe sfaturi legate de rulouri va invitam sa cititi si celelalte articole despre acest produs beneficiile rulourilor exterioare si rolul sistemelor antiefractie la rulourile exterioare.

Pentru a va face o idee legat de costurile unui rulou exterior Victoria Shades, va invitam sa folositi configuratorul nostru de rulouri exterioare.

One thought on “Tipuri de montaj rulouri exterioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *